Stripper huren

In het tijdperk van sociaal-standhouding zijn woorden een van onze beste vervangers van lichamelijke intimiteit geworden. Dat is vooral waar als het gaat om vuile praat, of het nu gaat om telefoneren, sexten of videochatten, Stripper huren

“Als ik vies praat met iemand die op zijn plaats is in Italië of gewoon op straat, kan ik ze niet aanraken, niet proeven, niet ruiken,” zegt Tina Horn, een sekspedagoog die de Why Are People Into That podcast organiseert en het SFSX-stripboek schreef. “Maar ik kan de taal gebruiken om te beschrijven wat ik leuk vind aan hoe ze zich in mijn armen voelen, de manier waarop ze ruiken, de ervaring van hen die mij proeven.”

Dirty talk tijdens lockdown is niet alleen voor gevestigde paren die ineens een lange afstand afleggen omdat ze thuis niet meer samen in quarantaine kunnen. Het is ook een ideale stap voor wie tijdens de pandemie virtuele relaties ontwikkelt.

De juiste aanpak van dirty talk kan uw erotische verbinding met een partner op veilige afstand ontwikkelen en verdiepen.
“De meesten van ons zijn gesocialiseerd om te geloven dat geweldige seks gewoon op een natuurlijke manier moet gebeuren. Maar vuile praat helpt ons te erkennen dat communicatie eigenlijk een groot deel van geweldige seks is – en een sexy deel van het uitzoeken van elkaar”, zegt Vanessa Marin, een psychotherapeut die gespecialiseerd is in sekstherapie. “Je kunt een gevoel krijgen voor elkaars seksuele energieën, zelfs als je niet fysiek kunt zijn.”

Op dit moment kunnen zelfs paren die samen onderdak bieden, er ook baat bij hebben om meer te investeren in vuile praatjes.

“Als er zoiets catastrofaals gebeurt, is het echt desoriënterend hoe drastisch je libido kan veranderen, en hoe jij en je partner ineens niet meer op elkaar zijn afgestemd als het gaat om seksuele drang”, zegt Horn.

Iedereen reageert anders op de stress van de pandemie, sommigen met een explosie van geilheid en anderen met minder interesse dan ooit in het krijgen van fysiek. Dirty talk kan partners helpen om op één lijn te komen door elkaar open te stellen voor allerlei discussies over wensen.

Het zou zelfs kunnen helpen die libido kloof te overbruggen, zegt Horn. Low-libidopartners kunnen proberen om vies te praten met hun high-libidopartners terwijl ze zich uit de voeten maken, waardoor de druk voor de low-libidopartner om fysiek te worden wegvalt en de high-libidopartner toch de intimiteit en opluchting krijgt die hij of zij nodig heeft om ermee om te kunnen gaan.

Wat uw relatiestatus ook is tijdens de pandemie, de juiste aanpak van dirty talk kan uw erotische verbinding met een partner op veilige afstand ontwikkelen en verdiepen.

“Er is nooit een slecht moment om vies te gaan praten,” zegt Horn. “Het is nooit een slecht idee om meer erotische taal en communicatie in je seksleven op te nemen, zeker nu niet.”

Dirty talk is een spectrum, maar ook vrij universeel…
Eerst en vooral, probeer al je vooroordelen over vuile praat te krijgen – hoe het is
“verondersteld” te klinken of wat je “verondersteld” te zeggen – uit je hoofd. Je grootste algemene obstakel is gewoon uit je eigen hoofd komen.

“Veel mensen zetten zichzelf onder druk om het perfecte werk te doen, ze maken zich zorgen over het bevriezen, of ze hebben niet de meest creatieve reacties”, zegt Marin over haar klanten. “Maar als je een vies praatje met je partner begint, zullen ze er waarschijnlijk van genieten. Het is een van de meer universele seksuele handelingen. Ik hoor zelden mensen zeggen: “Ik haat het.”

Uitzoeken wat voor vuile praatjes voor u werken is ook een unieke en persoonlijke reis.

WATCH: Hoe kan ik virtuele seks hebben?
“Er is een heel spectrum van vuile praatjes. Er is de versie die is als het gebruik van taal als een seksspeeltje, om te accentueren wat je al doet,” zegt Horn. “Maar dan is er ook nog vuile praat over het communiceren van verlangens, en wat je grenzen en fantasieën zijn met een partner of partners.”

De vibe van je vuile praat kan veranderen om niet alleen te passen bij je specifieke persoonlijkheid, maar ook bij je stemming.

“Het hoeft ook niet per se ‘smerige praat’ te zijn,” zegt Marin. “Je kunt praten door middel van een romantisch scenario. Alsof je nu gescheiden bent, ga dan in, ‘Dit is wat ik wil doen op het moment dat we weer bij elkaar zijn.”

In het tijdperk van het coronavirus kan het fantaseren over dadels tellen als vuile praatjes.

In het tijdperk van het coronavirus kan het fantaseren over dadels tellen als vuile praatjes.

IMAGE: BOB AL-GREEN / STAMPPELBAAR

Verlangen bestaat op een spectrum. Alle soorten kunnen hun stem vinden door middel van vuile praatjes, of je nu de neiging hebt om de kinky en X-rated of meer vanille en teder te zijn.

Eigenlijk is een geweldige plek voor alle beginners om te beginnen (vooral als je verlegen bent) is om gewoon comfortabeler te worden met platonische seksuele communicatie, zegt Horn. Begin openlijker te praten over je seksleven met ontvankelijke vrienden. Het is niet nodig om grafische of iets dergelijks te krijgen. Het is gewoon een grote stap om je seksualiteit uit te drukken door middel van taal.

“Volwassenen kunnen, en ik denk dat ze samen over seksualiteit moeten kunnen praten, zonder aan te nemen dat het is om elkaar aan te zetten”, zegt Horn.

Het is een geweldige soloactiviteit, vooral voor beginners…
Ook, vuile praat is geen